Compartir

Activitats educatives 21/22

01–09–21

Aquest setembre tornem a les aules encara en temps d'excepcionalitat degut a la situació sanitària. És per aquest motiu que el MEV continua amb el programa d’activitats presencials adaptat als protocols sanitaris amb l'objectiu d'oferir-vos una visita segura. Algunes de les activitats, com és el cas de VICUS. Una ciutat en Joc! o AUSO. Una de romans, combinen la visita al museu amb un petit recorregut per la ciutat de Vic. Consulteu les activitats i les adaptacions que s'han fet a les mesures Covid per a Educació InfantilEducació Primària, i per a alumnes de Secundària, Formació Professional i Batxillerat
 
Projectes de col·laboració: 
Encarem el curs amb noves propostes que s'han consolidat a partir de l'acord de col·laboració entre el Mev i altres entitats culturals de la ciutat i del país. El Mev ha treballat en equip amb agents com el Vicpuntzero, el Centre de Recursos Pedagògics d'Osona o el Departament d'Educació i, fruit d'aquestes relacions, han sorgit noves idees que volem portar als joves visitants del museu:
 
Mev i Vicpuntzero:
VIC, ART I HISTÒRIA. UN VIATGE FANTÀSTIC EN EL TEMPS
RESSEGUINT EL BATEC DE LES PEDRES
REVELEM! EMPREMTES D'ART I HISTÒRIA

Mev i Centre de Recursos Pedagògics d'Osona: 
BESTIARI D'OSONA

Més enllà de la col·laboració amb aquestes entitats, el museu també ha treballat amb altres entitats per oferir les següents propostes educatives: 
APADRINEM EL NOSTRE MÓN

Materials en préstec:
Podeu reservar L’Arqueta de l’Antic Egipte, un recurs pedagògic de préstec gratuït a les escoles que conté diversos materials per ajudar a descobrir als alumnes l'enigmàtica civilització egípcia. 

Recursos digitals:
Disposeu de diferents activitats per experimentar i potenciar la creativitat a l'aula. Propostes perquè us inspireu en l’art, feu volar la imaginació com L'Espai de CreacióEl Meu MEV o els Jocs històrics.

Si necessiteu més informació contacteu-nos al telèfon 93 886 93 60 o bé a reserves@museuepiscopalvic.com

Tríptic d'activitats educatives