Compartir

Jornades Europees de Patrimoni 2020

05–10–20

JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI
Les Jornades Europees de Patrimoni són una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea i se celebren a Catalunya des del 1991. Amb motiu de les JEP el Museu ha organitzat les següents activitats gratuïtes:

Desperta el patrimoni
Divendres 9 i dissabte 10 d’octubre a les 16h.
Us proposem un taller de fotogrametria 3D, una tècnica de captació d’imatge consistent en l’elaboració de models 3D mitjançant l'ús de dispositius mòbils. Amb aquesta activitat descobrirem una nova manera d’acostar-nos a les obres del museu. El patrimoni resta adormit. Cal aprendre a despertar-lo! I per això, cal aprendre a mirar. Descobreix, Digalitza i Difon!  #despertaelpatrimon

Requeriments tècnics
Podeu disposar de tablets del museu o utilitzar el vostre dispositiu mòbil i tenir instal·lades les aplicacions Trnio (iOS) o Scann3D (Android) que trobareu a Apple Store o a Google Play i és aconsellable tenir instal·lada l'aplicació Sketchfab.

Visió romànica
Diumenge 11 d’octubre a les 13h.
Una visita guiada que inclou un recorregut per la magnífica col•lecció d’art romànic del Museu i pujar al campanar romànic més alt de Catalunya per contemplar la ciutat de Vic. 

Activitats gratuïtes amb reserva prèvia al tel. 93 886 93 60 o reserves@museuepiscopalvic.com