Compartir

Participa - DIM'20

12–05–20

El que no pot faltar en la celebració del Dia Internacional dels Museus d’enguany són els reptes virals a les xarxes socials. Durant aquest confinament són molts museus d’arreu del món que han impulsat reptes per tal que la ciutadania, des de casa, interactuï de manera lúdica amb els museus i les seves col·leccions.
EL QUIZ DEL DIM’ 2020
El Dia Internacional dels Museus posem a prova els teus coneixements amb una edició especial del #QuizdelMev. Aquesta vegada el guanyador s’endurà un premi. Podeu participar al perfil d'Instagram del museu @museuepiscopalvic del 16 al 18 de maig.   
#DIMchallenge
Seguint els exitosos i enginyosos reptes d’art que han emplenat la xarxa durant el confinament, et proposem el #DIMchallenge, un repte que consisteix en la recreació personal i única d’una de les obres d’art dels museu. El Mev ha estat rebent una gran quantitat d’imatges amb divertides propostes, que hem anat publicant a les xarxes socials. Totes aquestes imatges, i les que anem rebent en motiu de la celebració del DIM’2020, entraran en un concurs. La proposta que tingui més acceptació a les xarxes guanyarà un catàleg de l’exposició temporal Nord & Sud. Teniu temps per participar fins el 25 de maig. Compartiu-les a les xarxes amb les etiquetes #DIMchallenge i #DIM2020 i no us oblideu d’etiquetar-nos a Instagram @museuepiscopalvic, Facebook museuepiscopalvic o Twitter @Mev_vic
 

Descarrega't les condicions de participació