Compartir

Un museu obert. Cultura segura a Vic

30–10–20

Ho tenim tot preparat perquè gaudiu de l'art. Ens adaptem a les restriccions anunciades per la Generalitat per intentar reduir el nombre de contagis per la COVID-19.  Consulteu totes les mesures higièniques i sanitàries que hem implementat amb l'objectiu d'oferir-vos una visita segura. Totes aquestes mesures seran vigents fins que es revisin les restriccions per part de les autoritats.

El Museu es podrà visitar en l’horari habitual: de dimarts a divendres de 10 a 13 h i de 15 a 18h, dissabte de 10 a 19 h i diumenges i festius de 10 a 14 h però amb una reducció de l'aforament fins a un màxim del 50%. Totes les activitats en grup es posposen seguint les restriccions actuals adoptades pel Govern de Catalunya.


COM PODEM VISITAR EL MEV?
Perquè pugueu fer la visita amb les màximes garanties i seguretat, hem pres aquestes mesures, seguint la normativa sanitària vigent:

-Us demanem que porteu posada la mascareta.

-Teniu a la vostra disposició gel hidroalcohòlic per desinfectar-vos les mans durant la visita.

-Visiteu el museu individualment o en grups de convivència.

-Respecteu la distància física de seguretat d'1,5 metres.

-Us recomenem el pagament amb targeta de crèdit

RECURSOS DE VISITA 
Per facilitar-vos la visita, podeu accedir al web del museu a través del Wifi gratuït que hi ha a tot l’edifici i fer servir la web com a guia de visita per ampliar informació de les obres a través de vídeos, imatge i textos.

A través del web del museu també podeu escollir diferents recorreguts en funció del temps i els vostres interessos: 

-Recorregut obres mestres

-Itinerari d'obres imprescindibles

Descarregueu-vos el fulletó de sala:

CATALÀ