Compartir

Apps - Tours

A través del web del museu i de les diverses aplicacions podeu gaudir i aprendre de la col·lecció permanent, organitzar la visita, realitzar recorreguts virtuals o accedir i ampliar informació de les obres i el seus autors. Si esteu al museu, connecteu-vos al servei gratuït de WIFI, i comenceu a gaudir de l’experiència.

Web mòbil
Recorreguts al web
Si utilitzeu un dispositiu mòbil en la vostra visita des del web del museu podeu triar diferents recorreguts segons els vostres interessos o la durada de la visita o si voleu fer una visita lliure podeu ampliar la informació de les obres amb els vídeos, imatges i textos.

Web mòbil
El meu MEV
Si us registreu a "el meu MEV" podeu guardar les vostres obres preferides o crear els vostres propis recorreguts que tindreu sempre disponibles per recordar la visita, preparar classes i tindreu l’oportunitat de publicar-los i compartir-los.

Tour
Tour virtual 360º
En aquesta visita virtual us convidem a fer un recorregut per les sales del museu i veure els objectes i les obres que s'hi exposen a través de fotografies panoràmiques 360º.

Tour 360
App
App Museumtours
Una app per a dispositius mòbils que us permetrà, amb imatges d’alta resolució i visites virtuals a les sales, fer diversos recorreguts temàtics de diferent durada: un recorregut per una selecció de les obres més destacades de cada col·lecció, una visita ràpida per les obres imprescindibles d’art medieval o conèixer a fons la col·lecció d’art romànic.

Google Play
App
Visitmuseum
Visitmuseum és l'app dels museus catalans. Una eina essencial per al públic turista interessat en la cultura i el patrimoni. Aquesta iniciativa, promoguda per l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural, vol ser un element de suport a la visita presencial al museu que permet a l’usuari complementar el seu recorregut amb continguts disponibles en diversos idiomes i gaudir en detall i gran qualitat d’una selecció acurada de les principals peces de cada museu.

Visitmuseum
App
Oliba i l’Art romànic català
Guia multimèdia per fer un recorregut per la magnífica col·lecció d’art romànic del MEV, i descobrir les obres que guarnien les esglésies, monestirs i catedrals medievals de la Catalunya Vella. Descobrireu detalls que a cop d’ull són impossibles d'observar. Pots demanar el dispositiu mòbil a la recepció del museu o baixar-te l’aplicació per a iPhone o per a android.

Google Play
Apple Store