Compartir

Accessibilitat

El Museu facilita a totes les persones l’accessibilitat a les sales d’exposició, serveis i activitats que ofereix. Un accés lliure de barreres arquitectòniques i la possibilitat de circular per les sales sense obstacles. Disposem de rampes d'accés, mostrador adequat per usuaris amb cadires de rodes, serveis adaptats, cadira de rodes disponible i ascensors.

Activitats adaptades a persones amb discapacitats visuals

– Fem visites descriptives per a persones amb discapacitats visuals.
– Amb la manipulació d'objectes i la veu viatgem per les obres del Museu.
– Facilitem la transcripció del programa de mà del Museu en braille i en macrocaràcters. Amb català, castellà, francès i anglès.
– Disposem d'informació en braille d'un relleu romànic i d'una escultura gòtica que s'han seleccionat per ser copsats a través del tacte. Amb català, castellà, francès i anglès.
– El museu permet l'entrada de gossos pigalls.

Servei d'interpretació en llengua dels signes

El Museu ofereix visites guiades en llengua dels signes, prèvia concertació de dia i hora. 


Visites a la carta

Poseu-vos en contacte amb nosaltres i demaneu què voleu conèixer i com us agradaria fer-ho. Intentarem atendre les vostres peticions.

Activitats adaptades a persones amb discapacitats cognitives


Fem visites amb continguts adaptats per a grups de persones amb dificultats d'aprenentatge. A través de l'expressió i el joc descobrim el Museu. Ens adaptem a les necessitats específiques del grup.

Cultura i Benestar


El Museu forma part del programa "Cultura i Benestar" impulsat per l'Ajuntament de Vic i la UVic-UCC, que contribueix a la participació social de totes les persones  facilitant el seu accés a la cultura.

Activitats adaptades per a escolars

Per participar en les activitats i visites o si es preveu alguna necessitat concreta per a un grup, contacteu amb nosaltres.

Aparcament accesible
Els vehicles tenen accès restringit al centre històric de la ciutat. Les persones amb mobilitat reduïda que hagin d'accedir a la zona poden facilitar la seva matrícula al Museu. L'aparcamant accesible per a persones amb mobilitat reduïda més proper al Museu està situat al 
Carrer Sant Antoni Maria Claret 

Contacte
Per a més informació i reserves cal contactar amb la recepció del museu al tel. 938 869 360 o per correu a  reserves@artmedieval.cat.cat