Compartir

Grups

El Museu posa a disposició dels grups diversos tipus de visites a les col·leccions permanents, o també propostes que combinen visites amb d'altres indrets d'interés turístic de la ciutat o la comarca d'Osona.

Visites en grup


Visita comentada a les col·leccions

El museu proposa visites comentades per a grups a totes les col·leccions del museu o bé fer un recorregut medieval per les sales de pintura i escultura romànica i gòtica. Us oferim una visita de 1,30 hora o de 2 hores segons l’interès del grup.
  

Recorregut medieval (1h 30min): 
55,00€ grup, entrades apart.
  

Visita a tot el museu (2h): 
70,00€ grup, entrades apart. 


Visió romànica

Visita guiada per descobrir la col·lecció d’art medieval del museu i pujar al campanar romànic més alt de Catalunya. Podeu completar aquest recorregut amb una visita guiada al monestir romànic de Sant Pere, un monestir benedictí del segle XI situat en un paratge natural a tocar del pantà de Sau. Per a grups de 15 persones mínim

 –
Sortida matinal: visita al Museu Episcopal de Vic i al campanar de la catedral.


 –
Visita d’un dia: visita al Museu Episcopal de Vic, al campanar de la catedral i al monestir de Sant Pere de Casserres.

 –
Visita d’un dia amb dinar: visita al Museu Episcopal de Vic, al campanar de la catedral, visita i dinar al monestir de Sant Pere de Casserres.
Descobrim el MEV

Una nova proposta de suport social per a grups de proximitat sense ànim de lucre. Acompanyats d’un educador visitarem els diferents espais i coneixerem què hi ha, què s’hi fa i com funciona el Museu. Primer dijous de cada més, activitat gratuïta.
Art & Gastronomia

Gaudiu d’una ciutat que ha sabut combinar les tradicions de temps passats amb l’oferta més moderna d’art i gastronomia. Amb el Museu com a punt de partida, descobrirem la seva magnífica col·lecció d’obres mestres del romànic i del gòtic català, pujarem al campanar de la Catedral per contemplar la ciutat de Vic i visitarem la Casa Riera Ordeix, una empresa artesanal d'embotits que elabora la coneguda Llonganissa de Vic, coneixerem el procés de fabricació i farem un tast d’aquest preuat embotit ambaixador de la ciutat.

– 
Sortida matinal: Museu+campanar+Casa Riera Ordeix
Per a grups de 15 persones mínim

Visites amb guia propi

Els grups que vulguin visitar el museu amb guia extern o sense guia és necessari que facin reserva prèvia en el telèfon 93 886 93 60.

Visites privades

El Museu Episcopal de Vic ofereix l’opció de visites privades per a grups en horari de tancament del museu. Disposem d’un programa de visites guiades privades dirigit a particulars o empreses que vulguin oferir als seus clients o treballadors una oportunitat per conèixer el museu de forma especial i poder gaudir en privat de les col·leccions. També es poden realitzar recorreguts temàtics adaptats als interessos del grup.

Per a més informació i reserves adreceu-vos [email protected] o al 93886 93 60